BQS Textiles

Wie zijn wij?

Wij zijn een professioneel en ambitieus borduurbedrijf, bekend om borduurkwaliteit, service, flexibiliteit, snelle leveringen en scherpe prijzen.

Wat doen wij?

Wij verlenen diensten in het borduren en bedrukken van textiel, evenals de aanlevering van textiel. De merken die wij aanbieden zijn James & Nicholson, Myrtle Beach, Karlowsky, MBW, Fare en ons eigen merk The One Towelling.

Geschiedenis

In 2003 hebben wij onze deuren geopend in Alblasserdam, totdat wij in 2006 verhuisde naar de Ambachtstraat 7 in Dordrecht. In 2009 plaatsten wij een grote aanbouw in dit pand. Hierdoor werd er plek gemaakt voor twee extra kantoren, een eetruimte, toiletten en een showroom van groot formaat. Echter hebben wij in 2014 ons intrede gedaan in de Robijn 600 in de Dordtse Kil III, waar meer ruimte is om de voorraad van The One Towelling beter onder te verdelen. Op dit moment zetten wij plannen uit voor de aanbouw van een geheel nieuw pand in Dordrecht. Zodra hier meer informatie over bekend is wordt dit met u gedeeld.

Waarom BQS Textiles?

BQS Borduur Quality Service BV is sinds 2003 actief als borduur-leverancier op de promotionele markt en bedient uitsluitend wederverkopers. Door onze jaren van ervaring en onze vestiging in Spanje beheersen we alle facetten van het borduren en kunnen we ons definiëren als borduurspecialist. Sinds 2010 zijn wij door vraag uit de markt begonnen aan het concept "Totaal leverancier". Leveren van textiel inclusief veredeling ontzorgt u, geeft u meer tijd voor andere activiteiten en levert zo een enorme bijdrage aan uw successen. BQS Borduur Quality Service B.V. is uitgegroeid tot top-leverancier met één van de breedste en modieuste textiel-lijnen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op via e-mail of telefoon!